Colaboratori


Localuri in Bucuresti

logo-mare cu bg

Localuri in Bucurestieste un portal ce doreste sa adune intr-un singur loc cele mai importante restaurante, localuri din Bucuresti.  Prezentam restaurante, saloane pentru evenimente si ballroom din Bucuresti printr-o    descriere detaliata, oferte pentru mese festive, meniuri, pozitionarea pe harta, date de contact, fotografii de ansamblu si de detaliu si formular pentru rezervari online! Prin intermediul nostru puteti cere oferte special create pentru dvs. cu meniuri ca la carte, meniuri pentru nunta si botez, oferte pentru evenimente, cununie, aniversari, petreceri private, de firma sau alte evenimente. Localuri in Bucuresti, Restaurante Bucuresti, Ballroom, Evenimente, Nunta, Botez, Aniversare

http://localuri-in-bucuresti.ro

 

No Name Cafe

nonamecafeNo Name cafe, conceputa ca si un lounge urban, Incercam sa oferim un loc potrivit pentru cine cauta in miezul zilei, un colt de  relaxare.

http://www.nonamecafe.ro

 

Oferte FIlmari

575338_491970137530373_894308425_nScopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului documentar.

http://ofertefilmari.ro

 

Restaurant 4brothers

4 brother'sSituat in Bucuresti, Strada Tudor Gociu nr. 5, Restaurantul 4Brothers poate gazdui 120 de oaspeti in incinta locatiei, si bneficiaza de o terasa de vara unde invitatii dumneavoastra       vor petrece clipe de neuitat!

http://http://4brothers.ro

 

Unique Moments

unique-momentsNoi iti vom pastra aceste clipe speciale cautand sa surprindem nu doar imagini, ci si bucuria fiecarei persoane care ia parte la aceste evenimente magice.

http://www.unique-moments.ro/

 

 

Target EventsTarget

Fie ca este vorba de nunti, botezuri, zile onomastice, petreceri private sau conferinte si intalniri de afaceri, iti punem la dispozitie spatiul si utilitatile de care ai nevoie precum si un meniu diversificat pe gustul tuturor.

http://www.target-events.ro

 

Casa de Lucacdllogom

Decoratiuni si Aranjamente, Evenimente Speciale, Bar de fructe, Baloane

http://casadeluca.ro

J’Adore Grand Ballroom!

Situat in zona de sud a capitalei, J’adore Grand Ballroom, va pune la dispozitie 4 saloane spatioase, echipate cu sisteme de climatizare moderne, o parcare de 600 metri patrati, o gama variata de meniuri, pretabile oricaror gusturi si bugete si o echipa de profesionisti, toate pentru a ne asigurura ca evenimentul dumneavoastra va fi unul memorabil.

Materialele folosite pentru crearea saloanelor noastre sunt conform standardelor ISU in viguare.

http://jadore-ballroom.ro/