Pareri clienti


Buna dj M@rio… iti multumim pentru participarea la nunta noastra din data de 7’09’2013 unde ai facut o atmosfera de neuitat prin muzica ta si prin vocea ta minunata ai reusit sa ridici toata lumea de la mese si sa o ti toata noaptea pe ringul de dans,de asemenea vreau sa- ti spun ca artificiile si surprizele tale iau facut pe invitati sa se simta foarte bine.De asemenea iti multumim si pentru colajul de 7 melodii mixat special pentru nunta noastra, iar din partea noastra ai tot respectul si vei avea intotdeauna numai cuvinte de lauda.

Claudia Hulas
Eveniment : Nunta

 

In luna mai am avut doua evenimente foarte importante in viata noastra, respectiv nunta si botezul fetitei noastre la care ne bucuram ca l-am avut alaturi si pe Laurentiu (Dj Maryo) atat in calitate de prieten bun si vechi , dar si ca dj. In privinta muncii lui putem spune ca isi da tot devotamentul pentru ca evenimentele la care participa sa fie multumita toata lumea, atat invitatii in mod principal , dar si persoanele care organizeaza evenimetul. La evenimentele noastre am ales decat cantecul de deschidere , iar restul muzicii si atmosferei ne-am lasat in baza lui, deoarece aveam incredere in alegerile lui care erau cele mai potrivite pentru acestea.
Il recomandam cu cea mai mare incredere tuturor celor care vor ca evenimentele din viata lor sa fie de neuitat ca ale noastre.

Chitan Cristian & Nicoleta
Eveniment: Nunta si Botez

 

In luna August am facut nunta. Initial am dorit sa angajez o formatie, dar .La recomandarea unor prieteni, l-am cunoscut pe Dj Maryo.M-am intalnit cu el, foarte serviabil , mi-a prezentat pachetele, m-a ajutat sa aleg pachetul care mi se potriveste ( in functie de locatie, de numarul de persoane) si l-am angajat.Programul pe care l-a avut a foste nemaipomenit, a facut atmosfera si  lumea a dansat toata noaptea.Din partea lui am avut o surpriza foarte mare: a cantat live,  hore si sarbe, manele  dar si muzica usoara gen Holograf.

Il recomand cu incredere.

George Popescu
Eveniment: nunta

Super bun. Recomand

Ioana Buncila
Eveniment: botez

 

Ne bucuram ca la cel mai important eveniment din viata noastra l-am avut alaturi de noi ca dj pe Laur, cu cea mai buna muzica, pe placul tuturor invitatilor (indiferent de varsta) stiind sa intretina atmosfera pe toata durata nuntii. De cand a inceput DJ Maryo programul, lumea nu a mai vrut sa stea jos :)) Profesionalism si o sonorizare perfecta. Iti multumim ca ne-ai fost alaturi si sper sa ne faci onoarea de a fi cu noi si la evenimentele urmatoare din viata noastra. Te pupam!

Alina&Ciprian
Eveniment: nunta

 

 

Adauga parere:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Cod securitate
captcha
Introdu codul